Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Звернення декана факультету міжнародних відносин Алли Атаманенко до студентів

10.11.2009

Дорогі спудеї і всі, кому небайдужий наш факультет!

Сподіваюсь, що грип обійшов стороною ваші обійстя, що ви всі в доброму гуморі і з добрим самопочуттям. Тепер саме час подумати і попрацювати над тим, на що не вистачало часу під час навчання. Бо якщо ви читаєте цей лист – значить, маєте Інтернет – найкращий винахід людства ХХ століття. А якщо ви маєте Інтернет – це означає, що ви маєте можливість спілкування не лише між собою, а з усім світом. І маєте можливість пошуку потрібних матеріалів (хоч, зрозуміло, не всіх) для написання курсових, статей, підготовки до окремих занять… Якщо ви зумієте використати всі доступні для цього можливості – ми будемо пробувати полегшити нашу спільну працю після закінчення карантину, бо попереду ще так багато добрих свят, які вам напевно хочеться провести з близькими і друзями.

Для всіх нас буде добре, якщо ви зможете виконати завдання, запропоновані викладачами (частину їх можна знайти на сайті ОА, а про частину вже напевно вас повідомили старости).

Крім того, ви маєте можливість спробувати себе в літературно-журналістській праці – розповісти на сторінках преси у вашому місті чи районі про Alma-Mater – а також вашим друзям, які лише обирають місце навчання.

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс наукових праць, в якому варто взяти участь, особливо історикам (шукайте на сайті Міністерства Наказ № ).

А в перервах між наукою, творчістю і навчанням не забувайте, що існує класика кіно, живопису, літератури, музичного мистецтва – і є шанс вдало поєднати працю з корисним відпочинком. Бо дуже рідко такий чудовий шанс дають доля і Кабмін …

І якщо б ви вирішили вийти покинути вашу “фортецю” у пошуках літератури чи з іншої причини – не забувайте про протигрипозні страви, оксолінову мазь і чисту марлеву пов’язку…
Будьте здорові!

Ваша А.Є. Атаманенко