Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Можливості доступу студентів до наукової літератури зростають

07.12.2009

До уваги студентів! З 1 грудня 2009 року у Національному університеті «Острозька академія» у рамках членства університету в Асоціації користувачів Української науково-освітньої телекомунікаційної мережі «УРАН» відкрито доступ до електронних наукових публікацій видавництва «Springer» у кількості 1664 найменувань журналів за 1997-2008 роки. У колекції доступні періодичні видання за такими напрямками: бізнес та економіка, математика та статистика, комп’ютерні та гуманітарні науки, соціологія, право.

Доступ за адресою: http://www.springerlink.com у межах наукової бібліотеки.

За довідками звертатися до працівника відділу бібліографії Наталії Денисенко.