Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Звернення декана факультету політико-інформаційного менеджменту Руслани Каламаж до студентів

06.11.2009

Вітаю Вас, любі наші студенти – бджоленята з вулика політико-інформаційного менеджменту.

Сподіваюся, що всі ви зараз у доброму здоров’ї, гарному гуморі, і вас не лякає увесь цей інформаційний гамір навколо епідемії грипу. Сподіваюсь, що до прищеплених вам звичок здорового способу життя ви з мужністю додали щоденне споживання часнику, цибулі та лимонів, а до свого зовнішнього іміджу – наймодніший аксесуар цього місяця – марлеву пов’язку.

Й оскільки ми всі в нашому вулику не трутні, то тритижневий карантин використовуємо не для безцільних розваг і гаяння часу, а щоденно навантажуємо свій розум інтелектуальною працею та плідним спілкуванням, чи не так?

Давайте разом перевіримо чи є у вашому щоденному списку важливих справ такі:
1. Спілкування електронною поштою чи телефоном з вашими викладачами щодо виконання тих завдань, які ви вже мали б отримати через ваших старост.
2. Консультації з керівниками курсових, бакалаврських, магістерських робіт.
3. Написання наукових статей, які є умовою допуску до захисту випускних робіт.
4. Підготовка першокурсників до «Візитівки-2009», а команди «Гальшки» відповідно до цього конкурсу.
5. Тепле, родинне спілкування з вашими батьками, братиками й сестричками, дідусями й бабусями.
6. Написання іміджевої статті чи короткої замітки (можливо до районної газети) про вашу рідну альма-матер, про ваше студентське життя, про вашу цікаву спеціальність тощо.

Й завдання від декана для усіх моїх студентів: подумайте й запишіть у свій записник 15 причин, згідно з якими ви можете пишатися собою. Наприклад, пригадайте різні ситуації, в яких ви «були на висоті»... Що ви  вмієте робити дуже добре? Які труднощі уже змогли подолати? Кому допомогли? Чому ви вже навчилися?  Який ваш особистий внесок у спільний результат тощо.

Якщо матимете бажання продовжити самопізнання, радо допоможу вам у цьому.

Маєте додаткові питання? Щось потрібно уточнити чи передати якусь інформацію. Пишіть на скриньку ruslana.kalamazh@oa.edu.ua

Щиро бажаю усім Вам здоров’я, наснаги, задоволення від зробленої роботи. Нехай над Вами буде Боже благословення.

Тримайтеся, діти, та бережіть себе.

Ваша Руслана Володимирівна.