Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Звернення декана гуманітарного факультету Василя Жуковського до студентів

06.11.2009

Привіт гуманітарний!!!!!!!
Шановні колеги-викладачі, співробітники та студенти
гуманітарного факультету!

Нинішня епідемія грипу – це  серйозна перевірка на силу духу і тіла кожного з нас. Лише духовно-моральна особистість, людина з здоровими звичками має гарантії більш успішно перенести політичну і пропагандистську істерію, пов’язану з грипом та подолати віруси „як вітчизняного” так і „іноземного походження”.

Найкращими ліками від грипу сьогодні є віра в Бога, палка молитва – це для душі; часник, цибуля, сало, вітаміни, свіже повітря – це для тіла; висока самодисципліна, режим дня і звичайно щоденна інтелектуальна праця, яка допоможе відволіктися від телереклами, мильних опер, багатокілометрових телесеріалів і зануритись у щоденну студентську працю.

Період карантину це ще й іспит на самостійність та саморегуляцію, адже істинне „я” проявляється в людині тоді, коли вона залишається сама.

Збіжить час і кожному доведеться приступити до навчання.

23 листопада 2009 року кожен спудей гуманітарного факультету прозвітується про таке:
1. Що зробив для написання курсової, бакалаврської та магістерської роботи, якщо такі передбачені навчальним планом?
2. Чи підготував статтю до студентського збірника наукових записок?
3.  Чи працював над дисциплінами, передбаченими навчальним планом?
Викладачі уже контактують з старостами академічних груп і дають їм завдання. Першими з викладачів, хто підготував завдання є Маключенко В.І., Зайцев М.О., Петрушкевич М.С., Якубович М.М., Совтис Н.М., Якуніна К., Бондар Є.Б., Ковальчук Я.І., Белявська О.О., Мініч Л.С. та інші.
4. Першокурники мають пам’ятати про візитівку, а команда Гальшки готується до „Гальшки – 2009”.

Подальша інформація від декана та викладачів, а також студентської ради буде подаватися на сайті Острозька академія – гуманітарний факультет.

З найщирішими побажаннями сили й незламності духу, міцного здоров’я, високої працездатності, людської гідності, самостійності батьки факультету – Лариса та Василь.

Нехай благодать Господа Ісуса Христа і любов Бога-Отця і причастя Святого Духа буде з усіма Вами!