Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія підписала договір про співпрацю з Рівненською Малою академією наук

04.06.2009

Четвертого червня Національний університет «Острозька академія» та Рівненська Мала академія наук учнівської молоді підписали договір про співробітництво.
Договір підписали ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник та директор Рівненської Малої академії наук учнівської молоді Олександр Андрєєв у присутності професорсько-викладацького складу НаУОА та дійсних членів Малої академії наук.

У рамках співпраці передбачено направляти провідних фахівців у НаУОА з метою проведення профорієнтаційної роботи серед слухачів, кандидатів та дійсних членів Рівненської Малої академії наук учнівської молоді; залучати кращих слухачів, кандидатів та дійсних членів Рівненської Малої академії наук учнівської молоді до науково-дослідної роботи, участі в наукових семінарах та конференціях (підготовка рефератів, доповідей та публікацій); забезпечувати роботу наукових секцій методичною та науково-технічною літературою, аудиторними та лабораторними приміщеннями тощо.

«Підписуючи договір про співробітництво, ми робимо дуже правильний крок, адже Мала академія наук учнівської молоді – це джерело, з якого Острозька академія черпатиме  свій потенціал. Наша мета – спільно з Малою академією готувати не тільки людину, озброєну міцними знаннями, але й розбудовувача та патріота нашої держави», – зазначив Ігор Пасічник.