Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День сміху в Острозькій академії

02.04.2009

Хороший першоквітневий настрій студентам та викладачам подарували студентські команди КВК. Вже традиційно цього дня веселі та кмітливі міряються силами своїх жартів. Проте цього разу поряд із командами студентів Острозької академії, дебютувала команда учнів-одинадцятикласників Острозької школи № 1 під назвою  «Острозькі шнурки».

Зміни цього року відбулися не лише серед команд. Гра також проходила у дещо нетрадиційній формі. Коли ведучий після першого конкурсу «візитка» подякував за увагу і попрощався до наступної зустрічі, глядачі сприйняли це як жарт і нікуди іти не збиралися. Організаторам довелося шукати спосіб, як задовольнити розігріту публіку і не заплановано провести ще один конкурс – «розминку». «Розминка» є чи не найскладнішим конкурсом, на якому команди продемонстрували неабияку кмітливість та дотепність.

Загалом гра пройшла на славу.  Переможцем за попередніми результатами стала команда Острозької академії «Полігон». А продовження турніру ми чекаємо у травні.