Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Новий творчий сезон в Острозькій академії відкрито

01.10.2009

1 жовтня в Острозькій академії відбулося відкриття нового мистецького сезону. Відкривали новий творчий сезон святковою концертною програмою, що поєднала виступи як уже відомих, так і зовсім нових колективів.

При Острозькій академії від початку її відродження діє Культурно-мистецькй центр, де студенти університету мають змогу реалізовувати свої таланти у різноманітних видах мистецтва. За 15 років він став тим осередком, де повною мірою проявляє себе студентське культурне дозвілля. Адже Культурно-мистецький центр – це святкові концерти і конкурси, виступи КВК-команд, творчі вечори, новорічні свята, театральні студії. Тут кожен може сповна реалізувати свій творчий потенціал.

Тому кожного року відкриття нового мистецького сезону в університеті чекають з нетерпінням.

Цього року святкова програма поєднала в одному концерті різноманітні види мистецтва: від естрадної пісні до сучасного танцю, від виступу хорового академічного колективу до розважальних жартів конманд КВК. Глядачі мали змогу насолоджуватися грою скрипки та фортепіано, елементами художньої гімнастики у танці студентки університету Катерини Чуприни.