Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Музичний гурт «Остання хвилина» їде на Всеукраїнський фестиваль

02.06.2008

Рок-гурт «Остання хвилина» здобув перемогу в обласному відбірковому турі фестивалю «Червона Рута».

У відбірковому турі фестивалю «Червона Рута» у Рівненській області взяли участь 58 учасників, яких було поділено за чотирма музичними категоріями. За перемогу в номінації «рок-гурт» змагалися 25 колективів, але перше місце виборола саме «Остання хвилина».

Колектив «Остання хвилина» днем свого заснування  вважає 30 листопада 2006 року. Це найстарший діючий гурт академії. Склад учасників: Павло Горечко – вокал, акустична гітара, тексти пісень, Сашко Пустовіт – бас, Сашко Стенковський – гітара, Олег Чубай – барабани. Хлопці були учасниками понад двадцяти концертів, переважно місцевого рівня. Учасники гурту вважають, що найзначніше досягнення до «Червоної рути»  – це участь у Міжнародному студентському фестивалі «Я і гітара», який відбувся у Рівному в жовтні 2007 року.

Павло Горечко з «Останньої хвилини» каже, що основною метою на фестивалі «Червона Рута» буде показати свій потенціал. «Їдемо не для того, аби лише виграти. Основне завдання – запалити публіку плюс знайти продюсера», – каже Павло. «Наша мрія, – продовжує Сашко Пустовіт, – виграти на фестивалі «Тарас Бульба».

Фінал фестивалю, в якому хлопці будуть брати участь, заплановано на 14 березня 2009 року. Дійство проходитиме в Чернівцях.