Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія – перша на Таврійському золотовусті

17.11.2008

Студенти правничого факультету Національного університету „Острозька академія” Леся Цимбалюк та Юлія Лопанчук здобули перемогу у Всеукраїнських змаганнях з правового врегулювання ринку нерухомості „Таврійський золотовуст”.

14 – 15 листопада у Таврійському національному університеті в Сімферополі відбулися змагання з правового врегулювання ринку нерухомості „Таврійський золотовуст”, учасниками якого серед представників вищих навчальних закладів з усієї України були і студенти Острозької академії. Леся Цимбалюк, студентка четвертого курсу, та Юлія Лопанчук, студентка магістеріуму, ще раз довели, що Острозька академія займає провідне місце у науковому житті країни, здобувши перемогу у змаганнях. Окрім цього, Юлія Лопанчук стала кращою серед студентів України в номінації „Кращий оратор”. Вітаємо дівчат з перемогою і дякуємо за гідне представлення університету.