Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Газета «Острозька Академія» – лідер серед студентських ЗМІ

15.05.2008

Газета «Острозька Академія» зайняла перше місце на виставці загальноукраїнських студентських засобів масової інформації у номінації «Краще неофіційне видання вищого навчального закладу» у рамках Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Асоціювання студентської журналістики: через навчання до професійного розвитку».

Національний університет «Острозька академія» продовжує займати лідируючі позиції у сфері духовного та інтелектуального розвитку української молоді. Університет пишається не лише своїми науковими досягненнями, а й підтримує розвиток кращих традицій української журналістики. Адже студентська газета навчального закладу під назвою «Острозька Академія» зайняла перше місце на виставці загальноукраїнських студентських засобів масової інформації у номінації «Краще неофіційне видання вищого навчального закладу».

Конкурс студентської преси проходив у рамках Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Асоціювання студентської журналістики: через навчання до професійного розвитку», яка відбулася 13-15 травня на базі Запорізького національного університету. Конференція передбачала проведення секційних засідань, відвідування студентами-журналістами тренінгів та майстер-класів, що проводилися відомими українськими журналістами та медіа-експертами, а також участь у виставці-конкурсі загальноукраїнських студентських ЗМІ. Загалом на виставці були представлені близько п’ятдесяти засобів масової інформації вищих навчальних закладів з усієї України.

Міжнародна наукова-практична конференція студентських ЗМІ проводиться уже вдруге. Організатори заходу ставлять за мету налагодження обміну досвідом між представниками студентської преси з усіх куточків України.