Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Фотовиставка «Життя продовжується» Любові Маркевич

15.05.2008

15 травня Національний університет Острозька академія відвідала Любов Маркевич – українка за походженням, що проживає у місті Чикаго (США).

 

Любов Маркевич привезла із собою власну фотовиставку, присвячену Чорнобильській трагедії під назвою «Життя продовжується», відкриття якої відбулося після зустрічі із студентами університету.

Гостя коротко прокоментувала кожну зі своїх світлин, на яких були зображені спустошені будинки, ландшафти міста Чорнобиля та прилеглих до нього сіл, а також четвертий реактор ЧАЕС, який спричинив аварію. Як стверджує Любов Маркевич, найбільш небезпечно було фотографувати саме його, оскільки на цій території досить високий рівень радіоактивного забруднення, що загрожує здоров’ю. Крім того, там були охоронці у спецодязі, які не дозволяли відвідувачам заходити на цю ділянку.

Студенти та викладачі Острозької академії матимуть змогу відвідати фотовиставку Любові Маркевич протягом декількох днів.

Пані Любов пообіцяла приїхати до Острозької академії ще восени, аби провести майстер-клас для студентів спеціальності «Психологія» факультету політико-інформаційного менеджменту, оскільки вона викладає дисципліни психологічного напряму в американських ліцеях.