Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Вікторія Назарук, найактивніший громадський діяч серед студентів України

13.11.2008

Студентка п’ятого курсу спеціальності «українська філологія» Національного університету «Острозька академія» Вікторія Назарук увійшла у дванадцятку найактивніших громадських діячів серед студентів України.

Конкурс «Найактивніший громадський діяч серед студентів» проводиться щорічно з ініціативи Міністерства освіти і науки України з метою виявлення та мотивації студентської молоді до активної громадської діяльності.

Конкурсна комісія, до складу якої входили громадські діячі та представники Міністерства освіти і науки України, рекомендувала для нагородження грамотами 12 осіб, серед яких – студентка Острозької академії Вікторія Назарук.

Нагадаємо, що це вже не перша перемога Вікторії. Цьогоріч навесні вона перемогла у Всеукраїнському конкурсі знавців рідної мови ім. Петра Яцика, у Всеукраїнському конкурсі есе «Я жінка-українка» та зайняла третє місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з української мови та літератури. Також студентка бере активну участь в акціях, які проводить молодіжна міська громадська організація міста Рівного «Соціальний подіум».

Переможців конкурсу відзначили відомчими нагородами, які вручив міністр освіти і науки України Іван Вакарчук 13 листопада в Українському домі у Києві під час урочистостей до Дня студента.