Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Німеччина налагоджує співробітництво з Острозькою академією

12.05.2008

Упродовж 11-18 травня студенти економічного факультету Острозької академії мали змогу поспілкуватися з представником бізнесової еліти Німеччини, провідним спеціалістом в банківській сфері, консультантом ринків країн СНД Арндтом Кюмпелем (Arndt Kümpel).

Арндт Кюмпель читав лекції у Національному інституті бізнесу в Москві, а також у провідних вищих навчальних закладах країн Східної Європи. Мета приїзду економіста-практика у сфері банківських послуг полягала не тільки в ознайомленні з реальною банківською системою України, але й в інформуванні студентів щодо тенденцій розвитку світового ринку та його впливу на українську національну економіку. Тематика презентованих студентам досліджень охоплювала еволюцію та становлення соціально-економічних систем, фінансовий ринок США та соціально-економічну трансформацію у Центральній та Східній Європі. Під час лекцій були організовані круглі столи, на яких обговорювалися особливо важливі для України питання у сфері економіки.

Надалі планується налагодження співпраці Національного університету «Острозька академія» не тільки з провідними німецькими університетами та науково-дослідницькими інститутами, але й з бізнесовим колом Німеччини.