Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Неостання перемога «Останньої хвилини»

11.11.2008

Музичний гурт Національного університету «Острозька академія» «Остання хвилина» із результатом 1112 голосів здобув перемогу у конкурсі «Золотий трек», що проводиться в прямому ефірі «Радіо Трек» на хвилях 106,4 FM.

Вперше гурт «Остання хвилина» вийшов на сцену на благодійному концерті факультету політико-інформаційного менеджменту у 2006 році. Від тоді склад його учасників дещо змінився, і на сьогодні є таким: Павло Горечко (вокал, гітара), Олександр Пустовіт (бас-гітара), Олександр Стемковський (гітара), Максим Кобєлєв (ударні).

Хлопці були учасниками багатьох концертів та фестивалів у Нетішині, Острозі, Рівному. Взяти участь у конкурсі «Золотий трек» запропонував їх приятель, ді-джей студентського радіо Острозької академії Олександр Мазепа. «Хоч ми і вірили у перемогу своєї балади «Ангели не тільки в небесах», та вважаємо це заслугою студенства Національного університету «Острозька академія», - говорить Максим Кобєлєв.

Нещодавно гурт записав власний альбом та займається його тиражем. Сподіваються і цьому на допомогу студентів та підтримку ректора Острозької академії. «Ігор Демидович зробив дуже багато для розвитку гурту, зрушив той механізм «Останньої хвилини», що стояв на місці протягом року»,- поділився роздумами Павло Горечко.
Яскравих ідей, творчих злетів та нових перемог Вам!