Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Хор Острозької академії виступив у Кременці

11.05.2008

Студентський народний академічний хоровий колектив Національного університету «Острозька академія» взяв участь у міжнародному молодіжному фестивалі духовного співу, що проходив у місті Кременці.

Камерний склад хору Острозької академії здійснив свій другий візит до Кременця, а сам фестиваль під назвою «Ave Maria» відбувся цього року втретє. Кременецькі хорові вечори «Ave Maria» поєднали святкування Дня міста та відзначення Дня матері, який припав у 2008 році на 11 травня.

Студентський хор виконав кілька духовних творів у Церкві Воздвиження Чесного Хреста Кременця, а також представив Острозьку академію на гала-концерті, який відбувся у школі мистецтв імені М. Вериківського. Фінальний гала-концерт завершився виконанням усіма колективами-учасниками фестивалю музичної композиції на слова Тараса Шевченка «Обніміте ж, брати мої» та твору «Многая літа» українською та польською мовами, оскільки участь у фестивалі брали хорові колективи не лише з різних областей України, а й з Польщі.