Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Не навчанням єдиним живе Острозька академія

05.06.2008

У кінці навчального року Національний університет «Острозька академія» підводить підсумки не лише наукових здобутків, а й спортивних досягнень.

Нещодавно закінчилась спартакіада «Здоров’я» серед факультетів університету. Визначились її цьогорічні переможці, серед яких: І місце здобув факультет політико-інформаційного менеджменту, ІІ місце – гуманітарний, ІІІ місце – економічний факультет.

Спартакіада проводилася не лише на загальноуніверситетському рівні, а й на обласному. За результатами спартакіади Острозька академія посіла перше місце серед навчальних закладів з кількістю студентів не більше 5 тисяч у Рівненській області. Спартакіада відбувалася в Острозькій академії. Університет гостинно вітав обласну спартакіаду серед працівників освіти у ВНЗ. Приємно відзначити, що особливо вдало виступила жіноча збірна господарів з волейболу, виборовши почесне перше місце.

Перемога в обласній спартакіаді –не єдине досягнення Острозької академії. В університеті з’явився перший студент, який взяв участь у змаганнях міжнародного рівня. Сергій Бебко посів третє місце на кубку світу з карате-до.

Команда Острозької академії з тенісу перемогла у відбірковому етапі та виборола право у вересні представляти Рівненську область на Всеукраїнських змаганнях у Феодосії.

21 липня в Острозькій академії вперше за всю спортивну історію нашої держави відбудуться змагання за першість України у Великій Лізі з Софтболу, участь у яких візьмуть і спортсмени академії.