Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Налагоджена тісна співпраця з посольствами Китаю та Японії

23.08.2007

На початку серпня у Китайському посольстві відбулася зустріч ректора Національного університету «Острозька академія» Ігоря Пасічника із Надзвичайним і Повноважним Послом Китайської Народної Республіки Яо Пейшеном. У ході зустрічі обговорювалася подальша співпраця між Китайським посольством та Острозькою академією, а також було конкретизовано питання щодо вивчення китайської мови в університеті та стажування студентів у Китаї. «Найближчим часом ми будемо чекати посла Китаю в Острозькій академії, який люб’язно прийняв запрошення відвідати нас», - зазначив Ігор Пасічник.

Також у серпні Національний університет «Острозька академія» відвідала делегація із посольства Японії на чолі із Радником, Головою місії Посольства Японії в Україні Хідеакі Ногучі. В результаті візиту була досягнута домовленість про співпрацю між Острозькою академією та посольством Японії. «Ми вже отримали офіційний лист від пана Хідеакі Ногучі, у якому він пропонує низку програм-стажувань у Японії за кошт японського уряду», - сказав Ігор Пасічник. За словами пана Пасічника, вже з наступного року студенти Острозької академії матимуть змогу брати участь у такого роду програмах.