Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Ресурси

Серед ресурсів, що надаються студентам, викладачам, працівникам та гостям університету наукова бібліотека, редакційно-видавничий відділ, відділ зв’язків з громадськістю, Центр вивчення спадщини Острозької академії, відділ працевлаштування, ресурсні центри, методичні кабінети.

В Національному університеті «Острозька академія» діє п'ять факультетів та Інститут права ім. І. Малиновського, студенти яких навчаються на шістнадцяти престижних спеціальностях.

Факультети
Корисне

При Острозькій академії створена велика кількість студентських організацій, а також проектів, у яких студенти беруть активну участь, мають змогу проявити свій творчий потенціал та реалізувати себе.

Швейцарія

Документи:

  1. Три заяви на видачу національної візи типу D на кожну особу, старанно заповнені німецькою, французькою, італійською або англійською мовою та власноручно підписані. Будь ласка, зауважте: - Візові заяви неповнолітніх заявників (віком до 18 років) повинні бути підписані одним з батьків або законним опікуном.
  2. Чотири актуальні фотокартки паспортного формату (три фотокартки повинні бути приклеєні до візових заяв, одна прикріплена до однієї із цих заяв). Будь ласка, зауважте: з вимогами до фотокарток Ви можете ознайомитись в розділі «Візові формуляри / Вимоги до фотокартки» на веб-сторінці Посольства.
  3. Дійсний закордонний паспорт. Паспорт повинен бути дійсний, щонайменше, протягом 3 місяців після запланованого повернення з Шенгенської зони та містити принаймні 2 чисті сторінки. Дата видачі не повинна перевищувати 10 років.
  4.  Копія першої сторінки закордонного паспорту (сторінка з особистими даними та фотокарткою).
  5. Національний паспорт: заявник повинен надати оригінал та копію свого національного паспорту.
  6.  Для дітей (віком до 18 років): нотаріально завірений дозвіл на виїзд для дітей, що подорожують без батьків, або у супроводі одного із батьків. Дозвіл на виїзд дитини повинен бути завірений нотаріально та наданий в оригіналі, з ксерокопією. Якщо дитина проживає лише з одним опікуном, необхідно надавати свідоцтво про народження дитини, рішення суду про одноосібну опіку, свідоцтво про смерть або інші документи. Дозвіл на виїзд дитини та інші документи повинні бути перекладені на німецьку, французьку, італійську або англійську мову.
  7.  Автобіографія (CV).
  8.  Мотиваційний лист (вказати причини необхідності отримання освіти в Швейцарії, його переваги для Вашого професійного майбутнього і т.п.).
  9. Підтвердження від навчального закладу, що студент/учень зарахований до навчання (оригінал та копія).
  10. Підтвердження оплати навчання та супутніх витрат (оригінал та копія).
  11. Підтвердження платоспроможності Всі заявники повинні документально підтвердити, що у них є достатньо коштів для покриття витрат під час перебування у Швейцарії. Приклади підтвердження платоспроможності: підтвердження здійснення передплати до навчального закладу, виписка з банківського рахунку з транзакціями за останні 3 місяці (оригінал або копія з печаткою банку), довідка із банку з інформацією про доступну суму на рахунку заявника (оригінал та копія). Якщо батьки або третя особа виступають спонсорами: аналогічні документи, а також надається спонсорська заява (завірена нотаріально), з підтвердження покриття витрат (оригінал та копія). Усі документи українською або російською мовою, що підтверджують платоспроможність заявника, повинні бути перекладені на німецьку, французьку, італійську або англійську мову.
  12. Усі наявні дипломи, атестати та план навчання, перекладені на німецьку, французьку, італійську або англійську мову.
  13. Письмове зобов’язання залишити територію Швейцарії після закінчення навчання, написане (можна від руки) німецькою, французькою, італійською або англійською мовою (в 2 екземплярах)

Контактні дані:

Адреса Посольства у Києві:

вул. Козятинська, буд. 12,
01015.

Тел.: +380 44 590 44 85 (інформація з візових питань: понеділок – четвер 15.00-16.30)

E-mail: kie.visa@eda.admin.ch