Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Ресурси

Серед ресурсів, що надаються студентам, викладачам, працівникам та гостям університету наукова бібліотека, редакційно-видавничий відділ, відділ зв’язків з громадськістю, Центр вивчення спадщини Острозької академії, відділ працевлаштування, ресурсні центри, методичні кабінети.

В Національному університеті «Острозька академія» діє п'ять факультетів та Інститут права ім. І. Малиновського, студенти яких навчаються на шістнадцяти престижних спеціальностях.

Факультети
Корисне

При Острозькій академії створена велика кількість студентських організацій, а також проектів, у яких студенти беруть активну участь, мають змогу проявити свій творчий потенціал та реалізувати себе.

Іспанія

Документи:

• Всі надані документи мають бути перекладені на іспанську мову

Віза на навчання для студентів дозволяє:
• Здійснювати або подовжувати навчання в акредитованому навчальному закладі в Іспанії за повноцінною програмою для отримання диплома або атестата.
• Здійснювати дослідницьку або навчальну програму, враховуючи особливості дослідницької діяльності.
• Участь у програмах по мобілізації учнів для проходження навчання за програмою середньої та старшої школи в офіційно визнаному навчальному або науковому закладі.
• Проходження неробочої практики в державній або приватній установі.
• Надання послуг добровольця у рамках програми, що переслідує загальні інтереси.
Документи:
1. Закордонний паспорт, строк дії, якого, як мінімум, 120 діб з дати закінчення строку дії візи.
2. 1 кольорова фотографія паспортного розміру
3. Заяви на отримання національної візи, належним чином заповнені латинськими літерами та підписані аплікантом.
4. Документи, що підтверджують зарахування для здійснення діяльностей, передбачених цим типом візи та зазначеними пунктами а,б, в, г, д.
5. КОНТРАКТ З МЕДИЧНИМ ЗАКЛАДОМ, ДІЮЧИМ В ІСПАНІЇ. Покриття всіх ризиків медичної допомоги заявника.
6. Довідка про несудимість, легалізована апостилем, перекладена на іспанську мову заявником. (Тільки для осіб старше 14 років)
7. Медична довідка, легалізована апостилем, перекладена на іспанську мову заявником, в якій зазначено, що заявник не має тяжких захворювань небезпечних для суспільства, визначених Міжнародними медично-санітарними правилами за 2005 рік.
8. Підтвердження фінансового забезпечення на весь період перебування на території Іспанії здійснюється наданням одного чи декількох нижченаведених документів:

  • Довідка про зарплату за останні півроку.
  • Підтвердження додаткових джерел прибутків (прибутки за оренду, прибутки з депозитних рахунків, з акцій, тощо)
  • Довідка з банку з рухом коштів протягом останніх 3-х місяців
  • Двостороння копія кредитної картки разом з чеком, в якому зазначено залишок на рахунку
  • Документи про отримання стипендії або фінансової допомоги
  • Будь-який документ, що на розсуд заявника є вагомим для підтвердження фінансового забезпечення.

9. Потрібно надати будь-який з наведених документів на проживання, вказуючи поштову адресу:

  • Довідка зі студентського гуртожитку 
  • Запрошення з поліції, якщо проживатимете в приватній оселі 
  • Будь-який інший документ на проживання


Віза резидента (без права на роботу):


1. Аплікант має надати особисто для реєстру офіційну модель заяви на отримання дозволу на постійне проживання до Консульського відділу Посольства Іспанії в Україні та сплатити відповідний збір
2. Існування прибутку потрібно підтвердити документами, що дозволять перевірити отримування регулярного достатнього прибутку або володіння спадщиною, що гарантує такий прибуток.
Кількість:

  • Для утримання, щомісячна сума в євро повинна становити 400% від ІПРЕМ чи еквівалентна сума в іноземній валюті. 
  • Для утримання членів родини щомісячна сума в євро повинна становити 100% від ІПРЕМ чи еквівалентна сума в іноземній валюті

3. Закордонний паспорт або проїзний документ, визнаний Іспанією, термін дії якого мінімум рік та що містить щонайменше дві вільні сторінки.
4. 1 кольорова фотокартка розміром 3х4
5. Заповнена латинськими літерами та підписана заявником анкета для отримання візи. Бажано поруч із адресою заявника вказати свій контактний телефон.
6. Апостильована довідка про несудимість, видана органом країни постійного проживання протягом останніх п’яти років, перекладена на іспанську мову заявником. (для осіб старше 14 років)
7. Апостильована медична довідка, перекладена на іспанську мову заявником, в якій зазначено, що заявник не має тяжких захворювань небезпечних для суспільства, визначених Міжнародними медично- санітарними правилами за 2005 рік
8. Наявність власного чи арендованого житла, або наявність коштів для придбання житла такого ж чи вищого рівня по відношенню до середнього рівня іспанських громадян даного регіону.
9. Медичне страховка заявника та членів його сім’ ї, що знаходяться на його утриманні.

Електронна реєстрація:

www.espvac-ua.com

Контактні дані:

Адреса Консульського відділу в Києві:

Вул. Іллінська, буд 22/13д.

 Тел.:

+380 44 3913024

+380 44 3913025

+380 44 3913026

 E-mail: emb.kiev@maec.es